Περιγραφή:

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

       1-2-3 Μαρτίου         ♦Τριήμερη αποκριάτικη εκδρομή

ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!         ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ & ΜΠΟΥΡΑΝΙ

λεπτομέρειες θα βρείτε στο φωτογραφικό υλικό του site μας....

 

Το γραφείο ταξιδίων "Ν.ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ", με την πολύχρονη πείρα του σε όλο το φάσμα του τουρισμού, σας περιμένει για να σας υποδεχτεί στο φιλόξενο χώρο του και να σχεδιάσει το ταξίδι των ονείρων σας προτείνοντάς σας  τους καλύτερους προορισμούς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και το δικό σας πρόγραμμα.

Η αγάπη και το πάθος για δουλειά όλων των στελεχών της επιχείρησής μας, έχουν αποτελέσει τους κύριους παράγοντες επιτυχίας και αξιοπιστίας της όλα αυτά τα χρόνια.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη. Με τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, τη μεθοδική εργασία, τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και την μεγάλη προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ταξιδιωτικό κοινό, έχουμε καταφέρει να συμπληρώσουμε μία εικοσαετία επιτυχημένης λειτουργίας και να κερδίσουμε μια αξιόλογη θέση στον ελληνικό τουρισμό, την οποία και αξιοποιούμε για το συμφέρον των πελατών μας.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή τουριστικών υπηρεσιών και ταξιδιών, με ταχύτητα, ασφάλεια, οικονομία, ποιότητα, ευελιξία, και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Σε αυτό συμβάλει το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο, πρόθυμα να παράσχουν κάθε είδους πληροφορία και προτάσεις για τις ανάγκες ενός μικρού ή μεγάλου ταξιδιού, μεμονωμένου ή ομαδικού.

Αναλαμβάνουμε:

Ατομικά ταξίδια

Ομαδικά ταξίδια (με group)

Επαγγελματικά ταξίδια

Κρουαζιέρες

Σχολικές εκδρομές

Πολυήμερες αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς

Συχνές μονοήμερες εξορμήσεις

Ομαδικές εκδρομές σε επιλεγμένους προορισμούς με ιδιόκτητα πούλμαν

Ενοικίαση δωματίων και ξενοδοχείων

Αναζητήστε τα μοναδικά πακέτα προσφορών μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!