Περιγραφή:

Το ιδιωτικό Parking Μικρής και Μακράς Διάρκειας για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της εταιρείας μας βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Θέλετε να ταξιδέψετε και ψάχνετε μια εύκολη και σίγουρη λύση στο πώς θα πάτε στο αεροδρόμιο και πού θα αφήσετε το αυτοκίνητο σας; Γλιτώστε χρόνο! Δεν χρειάζεται να ψάχνετε θέση στα parking...

Σας παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο στεγασμένο και φυλασσόμενο parking μας με 24ωρη φύλαξη. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να παρκάρετε εσείς ο ίδιος το αυτοκίνητο σας και να κρατήσετε τα κλειδιά.

Άμεση δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με πολυτελή αυτοκίνητα 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς περπάτημα και ταλαιπωρία. Όταν θα φθάσετε στο Parking μας και στον χώρο υποδοχής μας, θα μεταφέρουμε τις αποσκευές σας σε δικό μας όχημα και θα σας μεταφέρουμε άμεσα και γρήγορα έξω ακριβώς από την πύλη που πετάτε. Όταν επιστρέψετε και μόλις παραλάβετε τις αποσκευές σας καλέστε μας στο τηλέφωνο που θα σας έχει δοθεί και θα έρθουμε να σας επιστρέψουμε στο Parking μας να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Η φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σας γίνεται από δικούς μας ανθρώπους για την απόλυτη διευκόλυνση σας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...!