Περιγραφή:

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2ΠΛΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 480 ΕΥΡΩ!!!

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στις χειροποίητες κατασκευές θωρακισμένων πορτών ασφαλείας. Ξεκίνησε αρχές δεκαετίας του 1990 με εξειδίκευσή σε βαφές ξύλινων κουφωμάτων και πορτών ασφάλειάς. Ξεκινήσαμε σαν μια οικογενειακή επιχείρησή πάντα με γνώμονα το καλύτερο και πιο ποιοτικό προϊών για τους πελάτες μας. Το 1995 ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε πιο ενεργά στον τομέα «πόρτα» και «ασφάλεια».

Οι ανάγκες του κόσμου μεγάλωσαν και το 2000 ξεκινήσαμε την κατασκευή και εξειδίκευσή θωρακισμένων πορτών, κάνοντας χειροποίητες πόρτες βαρέως τύπου με ότι καλύτερο ιταλικό μηχανισμό υπήρχε. Το 2004 ασχοληθήκαμε με τις εσωτερικές πόρτες (ανοιγόμενες και συρόμενες), ντουλάπες και κουζίνες μετά από απαίτηση πολλών πελατών μας.

Η εταιρεία μας παραμένει οικογενειακή διατηρώντας την προσωπική σχέση και εξυπηρέτησή με κάθε πελάτη ξεχωριστά, διατηρώντας τις άξιες και τις ανάγκες της σύγχρονής ελληνικής οικογένειας. Είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμά.

Σήμερα σε εποχές δύσκολες για όλους μας και με προσωπικό κόστος, διαλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες, τα καλύτερά υλικά, αναβαθμίζουμε το προσωπικό μας και σας παρουσιάζουμε την εταιρεία «ΘΥΡΑΘΕΝ»!

Η Ασφάλεια και η Σιγουριά είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στην ζωή του ανθρώπου. Ασφάλεια και Σιγουριά για το σπίτι, την οικογένεια, τα αγαπημένα αντικείμενα. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας της ΘΥΡΑΘΕΝ αποτελούν την εγγύηση σιγουριάς για πάρα πολλούς ανθρώπους. Οι Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας ΘΥΡΑΘΕΝ δεν σημαίνουν μόνο μια Ατσάλινη θωράκιση, αλλά συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την άψογη ποιότητα και την φινετσάτη εμφάνιση. Διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση με κομψή γραμμή, άψογη εφαρμογή, τέλειο φινίρισμα, σε μεγάλη συλλογή ξύλινης επένδυσης και σε πολλές χρωματικές παραλλαγές προσφέροντας το "Απαραβίαστο" σε συνδυασμό με το "Φίνο".

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας λύσει κάθε απορία που έχει να κάνει με την ασφάλεια του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να σας λύσουμε όποια τυχών απορία για την θωρακισμένη πόρτα που θα επιλέξετε. Θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε για την θωράκιση της , την κλειδαριά της, καθώς και για τον τρόπο που εγκαθιστούν την θωρακισμένη πόρτα τα έμπειρα συνεργεία μας.

Είμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του κάθε χώρου σας, αναλαμβάνοντας:

  • ανακαινίσεις 
  • αρχιτεκτονική-διακοσμητική μελέτη σε σχέδια 2D και 3D και κατασκευή για τις κουζίνες-ντουλάπες σας
  • τοποθέτηση σε κλειδαριές ασφαλείας
  • ειδικές κατασκευές παντός τύπου
  • κατασκευή σε στέγαστρα 
  • τοποθέτηση σε τζάμια και συστήματα ασφαλείας, κ.α.

Επισκεφθείτε τη πλήρη ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέριες

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική (τα Βόρεια Προάστια, τα Νότια Προάστια, τα Δυτικά Προάστια, τον Πειραία, το κέντρο της Αθήνας, την Ανατολική Αττική, το Υπόλοιπο Αττικής), αλλά και όλη την Ελλάδα.